Pošaljite

nam

upit
O nama

Tvrtka Astrum Dizajn specijalizirala se za izradu namještaja po mjeri s posebnim naglaskom na namještaj za potrebe kućanstva.


Stalnim praćenjem trendova u dizajnu i primjenom novih tehnologija u izradi namještaja po mjeri, naši proizvodi zadržali su se na domaćem tržištu već dugi niz godina.

Materijali koje koristimo u izradi namještaja po mjeri kreću se od punog drva i furniranih ploča, preko lakiranog medijapana pa sve do iverala.
U izradi namještaja po mjeri uz drvne materijale kombiniramo i kamen, staklo, aluminij, te ostale metale.
Prateći okov i spojni pribor koji ugrađujemo u svoj namještaj renomiranih je europskih proizvođača s dugogodišnjom garancijom.
Kvaliteta i individualni pristup svakom kupcu uz stučne savjete naša su specijalnost.Pristupačna cijena spojena s kvalitetnom izradom namještaja  zadovoljava i najzahtijevnije projekte.
Posljednjih godina naša stolarija stavila je poseban akcent na "SHABBY CHIC" stil, koji daje posebnu ugodu boravka u takvom interijeru.

Uz proizvodni program ističemo stolce i fotelje od renomiranih talijanskih proizvođača, pogledajte u našoj galeriji slika.  

Svi naši proizvodi certificirani su prema normama europske unije.